top of page
Standing Meeting

Allibera el teu potencial

Quirze Salomó

Superar les expectatives

Sempre he estat apassionat per la tecnologia i l'emprenedoria. Vaig començar la meva carrera com a programador i analista en COBOL als 16 anys. La vida em va portar a co-liderar i construir Productos Químicos Arco Iris, una empresa de productes de neteja de marca blanca, que més tard es va vendre a McBride plc.

Empès per un esperit d'innovació, vaig fundar Home Meal Replacement SA "Nostrum", una empresa de restaurants de servei ràpid que va operar 150 locals a Espanya i França. Al 2011, vaig crear Boira Digital, centrant-me en un sistema de TPV basat en el núvol. Aquesta aventura finalment es va escindir en Poppos sota el lideratge del meu fill. Va ser durant aquest temps que vaig descobrir la meva passió per la tecnologia blockchain i fins i tot vaig tokenitzar l'empresa de restaurants.

La meva passió pel web3 i el meu país em va inspirar a fundar el Center Blockchain de Catalunya (CBCAT). Després de dedicar tres anys al domini públic, ara m'he embarcat en dos emocionants projectes de vida: Companion, un servei de coaching executiu, i Anima, una empresa de metaverse que explora una nova frontera en el món digital.

El meu trajecte demostra el meu compromís amb la innovació, l'emprenedoria i l'aprenentatge continu, fent-me un coach i mentor ideal per a l'era digital d'avui.

llb_00525_001img_0016.jpg

Our Services

AI Bespoke Projects

Companion offers custom AI solutions tailored to diverse sectors, enhancing efficiency, innovation, and strategic growth through bespoke projects.

The Tech

AI+WEB3+BLOCKCHAIN+XR=METAVERSE²

Gràcies per enviar!

bottom of page